Diari Més

Voluntariat

Obert el termini per participar en la 4ª Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus

L’esdeveniment es farà el divendres 18 d'octubre a la plaça Prim

Imatge d'arxiu de la 3a Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus.

Imatge d'arxiu de la 3a Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus.Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Punt de Voluntariat de Reus informa que, fins al dimecres 18 de setembre, està obert el termini per participar en la 4a Mostra d’Entitats de Voluntariat de Reus. L’esdeveniment es farà el divendres 18 d'octubre a la plaça Prim de 10.30 a 14h. En ell s’exposaran i explicaran els projectes de voluntariat d'entitats socials de les comarques de Tarragona referents en aquest àmbit.

El Punt de Voluntariat, un servei municipal que depèn de la regidoria de Benestar Social i que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), és l’encarregat d’organitzar aquesta mostra. El seu objectiu és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d'atraure voluntaris. Així mateix, s’assessora a les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l'oferta i s’explica on poden dirigir-se. També es col·labora amb les entitats socials per tal que puguin implementar els seus projectes i per facilitar-les el contacte amb voluntaris.

Aquest servei està ubicat al Centre Cívic del Carme i l'horari d'atenció al públic és els dimarts de 17 a 19h i els dijous de 10 a 12h, excepte els mesos de juliol i agost en què només obre dijous al matí. El seu correu electrònic de contacte és puntreus@voluntaris.cat.

tracking