Diari Més

Subministraments

La plaça Prim i el carrer Monterols de Reus es queden sense llum

L’empresa de manteniment busca una avaria en un quadre elèctric proper

Des de dimecres hi ha talls a la il·luminació pública.

La plaça Prim i el carrer Monterols de Reus es queden sense llumDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Operaris de l’empresa encarregada del manteniment de l’enllumenat públic a Reus treballaven aquest divendres al matí per resoldre un problema centrat en un quadre elèctric que, com a mínim des de dimecres i de manera intermitent, està deixant a les fosques la plaça Prim, el carrer Monterols i el seu entorn. El darrer episodi va produir-se ahir, quan la zona va quedar-se sense llum, tan sols il·luminada pel rellotge de Borges, aparadors de comerços i per les bombetes dels establiments de restauració que tenen terrasses a la plaça i que, a darrera hora del dia, romanien encara oberts. El problema afectava fanals i focus però no els habitatges, on en tot moment hi hauria hagut electricitat.

Localitzar i reparar el problema en aquest quadre elèctric concret hauria de servir, doncs, per resoldre la situació tant pel que fa a la plaça Prim com al carrer Monterols i el seu entorn. Els operaris realitzaven proves de llum divendres i confiaven haver deixat la instal·lació a ple funcionament i posar fi a les intermitències el mateix dia, però ahir tampoc no hi havia llum. En setmanes anteriors, almenys un tram del raval de Jesús també s’havia quedat algun cop sense il·luminació.

A darrera hora del vespre, a la plaça Prim, especialment durant el període d’estiu i quan fa bon temps, s’acumulen veïns que seuen als bancs i es connecten per fer servir el sistema de wi-fi municipal. El carrer Monterols registra també un cert trànsit, a les nits, entre Mercadal i Prim.

tracking