Diari Més

Medi Ambient

Obren el concurs per presentar noves oficines pels Agents Rurals a Reus

Ara es troben al passeig Sunyer però ja han exhaurit la llicència per ser-hi, que té un límit de 10 anys

El futur centre d'aquest col·lectiu també es trobarà a la capital del Baix Camp.

Obren el concurs per presentar noves oficines pels Agents Rurals a ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat de Catalunya va donar a conèixer ahir que s’obria la convocatòria de concurs públic per trobar unes noves oficines per als Agents Rurals a Reus, però també en altres 10 indrets del territori català.

Fins ara els Agents Rurals es trobaven al passeig Sunyer, a l’Estació Enològica, però després de 10 anys en aquest mateix edifici, ara ha tornat a sortir a concurs perquè la llicència ha arribat al seu final. Concretament, s’ha obert la convocatòria per l’arrendament de locals d’oficines, places d’aparcament i trasters destinats a ubicar les dependències d’àrees bàsiques d’Agents Rurals i oficines comarcals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

En el cas de la capital del Baix Camp, busquen una oficina d’entre 306 i 387 metres quadrats construïts i un aparcament i traster d’entre 187 i 286 metres quadrats construïts. Segons apunten fonts del Departament d’Agricultura, aquesta nova oficina també ha d’estar a la capital del Baix Camp, ja que «el criteri a seguir és establir totes les oficines a les capitals de comarca». Tot i que les mesures mínimes i màximes són clares, «no seran motiu d’exclusió els locals que superin la superfície màxima requerida», es pot llegir en l’anunci del concurs, que continua «però l’excés no es comptabilitzarà en el preu del lloguer. En el cas que el local o l’aparcament tinguin una superfície fins a un 10% inferior a la requerida, tampoc se n’exclouran, sempre que es justifiqui que el programa i les necessitats del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació s’hi poden encabir correctament».

Pel que fa al preu d’aquestes dependències, la Generalitat estipula un preu de licitació per oficina de 7,77 euros al mes per metre quadrat més IVA. En el cas dels aparcaments hi ha diverses opcions: si és exclusiu tindrà un preu de 2,75 euros al mes per metre quadrat construït; en cas d’aparcament compartit amb altres usuaris, 6 places a 65,11 euros el mes la unitat i el traster a 171,88 euros al mes; i, finalment, si es tracta d’un aparcament tancat exterior a 1,37 euros el mes el metre quadrat. Pel que fa al contracte, també ha de tenir una durada de 10 anys «obligatoris» per ambdues parts.

El termini de presentació de propostes finalitza el 4 de novembre, l’obertura de les pliques dels locals ofertes s’efectuarà el 26 de novembre i la de les proposicions econòmiques el 18 de febrer. Aquest concurs també s’ha obert en els municipis de Sabadell, la Seu d’Urgell, Tortosa, Sant Boi del Llobregat, Olot, Sort, Ripoll, Santa Coloma de Farners, Granollers i Figueres, amb diferents preus i tamanys dels locals i aparcaments.

tracking