Diari Més

Ocupació

L'Ajuntament de Reus contractarà a 80 persones en situació d'atur

Properament, s'iniciarà la selecció de personal per part del SOC i el consistori

El regidor Daniel Rubio durant la compareixença.

L'Ajuntament de Reus contractarà a 80 persones en situació d'aturCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els programes subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu permetran que l'Ajuntament de Reus contracti a 80 persones aturades en els pròxims mesos. 70 d'ells aniran destinats al programa Treball i Formació i la resta formaran part del Programa de Garantia Juvenil. Properament, s'iniciarà la selecció de personal per part del SOC i el consistori.

Els contractes dintre del programa Treball i Formació tenen una durada de 6 o 12 mesos i s'ha de fer una formació obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral.

Pel que fa als de Garantia Juvenil, aquests estan destinats a joves d'entre 16 i 30 anys. Seran contractes de treball en pràctiques de 6 mesos a jornada completa. Les persones contractades es distribuiran també entre els diferents departaments municipals.

Per optar a un dels contractes cal ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrit al SOC, tenir un títol universitari o un grau mig o superior; i complir els requisits dels contractes.

tracking