Diari Més

Transport

La Línia 60 arribarà a la urbanització Mercader i a la Pere Anguera de Reus

La Línia 20 i la 21 estrenaran dues parades per donar servei al futur centre d’Alzheimer

La parada de Maria Aurèlia Capmany quedarà anul·lada.

La Línia 60 arribarà a la urbanització Mercader i a la Pere Anguera de ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Transport aplicarà modificacions al servei urbà coincidint amb l’arrencada del nou curs escolar. El més destacat dels canvis variarà el recorregut de la Línia 60 al seu pas per Mas Iglesias per tal d’estendre el servei fins a la urbanització Mercader i a la Biblioteca Pere Anguera. Tot plegat entrarà en funcionament a partir del 9 de setembre.

Els canvis a la Línia 60 comporten, doncs, la creació de parades noves davant de la Biblioteca Pere Anguera i a la urbanització Mercader –plaça de Marià Manent–, així com l’anul·lació de la parada Maria Aurèlia Capmany i el desplaçament uns metres de la parada Escola Eduard Toda 1. Aquesta variació del recorregut no afectarà, però, la freqüència de pas.

D’altra banda, la Línia 50, la de l’Aeroport, recupera els horaris i la freqüència de pas que tenia fins al juny, després d’haver ofert un servei especial a l’estiu per atendre l’afluència de turistes que arriben a la ciutat.

Una plataforma per a la Línia 11

A les Línies 20 i 21, sense haver de fer cap modificació d’horaris ni de recorregut, s’han fet dues parades noves a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, prop de la plaça del Santuari, per donar servei a la Fundació Alzheimer Rosa Maria Vivar, que posarà en marxa el seu nou centre amb tota probabilitat cap a principis d’octubre. La Línia 11 no modifica cap horari, però sí que incorpora una parada nova amb plataforma, Vidal i Barraquer 1, en direcció Oques.

Aquest primer semestre de 2019 l’ha tancat Reus Transport amb un total d’1.353.008 usuaris, xifra que representa un increment del 2,7% respecte l’any anterior, amb uns 36.000 usuaris més. El primer semestre de 2018 Reus Transport havia registrat 1.317.162 viatgers.

A mitjans d’abril van entrar en circulació els 10 nous autobusos que Reus Transport ha adquirit per renovar la seva flota, i altres tres arribaran al juny de 2020. Els nous busos tenen 16 places més, redueixen en un 70% els gasos contaminants, són dièsel i compleixen els límits marcats per l’Euro VI. També incorporen millores tecnològiques per augmentar la seguretat, l’accessibilitat, la qualitat de la informació, i la comoditat i el comfort dels usuaris.

tracking