Diari Més

Obituari

Mor l'escriptora Àngels Ollé als 82 anys

El Ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar el passat mes de juliol concedir-li la Medalla de la Ciutat

Àngels Ollé en una imatge d'arxiu.

Mor l'escriptora Àngels Ollé als 82 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escriptora, professora i pedagoga ÀngelsOlléha mort aquest diumengeals 82 anys. Nascuda a Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, es va llicenciar en Filosofia i Lletres i després es va especialitzar en pedagogia per la Universitat deBarcelona.Olléva liderar el moviment de renovació pedagògica de l'escola catalana, i impulsar la fundació de l'escolaMowglide Reus, la primera escola de la ciutat que va fer l'ensenyament mixt i en català, oberta a totes les creences.

Autora de nombroses publicacions dedicades a la didàctica de la llengua i a la literatura infantil, va ser professora a la URV, contribuint a la renovació pedagògica i a la formació de professionals de la docència.

Va ser també l'encarregada de fundar el col·lectiu Avis i Àvies de Reus per la Llibertat, que han lamentat la seva mort i han anunciat que aquest dilluns caminaran fins a la plaça Mercadal amb un llaç negre en memòria seva.

El Ple de l'Ajuntament de Reus va aprovar el passat dimecres, 31 de juliol concedir a ÀngelsOlléla Medalla de la Ciutat.

tracking