Diari Més

Comerç

Més estoc i més descomptes a l'edició d'estiu de les Botigues al Carrer de Reus

Uns 100 establiments ofereixen els darrers productes de temporada amb rebaixes de fins a un 70%

A primera hora es va registrar una gran afluència de persones a les parades.

Més estoc i més descomptes a l'edició d'estiu de les Botigues al Carrer de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova edició de la campanya comercial les Botigues al Carrer, la 38a i que coincideix amb el final del període de rebaixes d’estiu, ha arrencat avui i s’allargarà durant quatre dies, fins aquest dissabte 31 d’agost. Hi participen més de 100 comerços que, tal com detalla Gemma Molné, presidenta d’El Tomb de Reus que impulsa la iniciativa en col·laboració amb la Unió de Botiguers de Reus, «tenen aquesta vegada una mica més d’estoc i apliquen descomptes més amplis, de fins al 70%». Molné valora que la participació es mantingui per damunt del centenar d’establiments i espera que les Botigues al Carrer serveixin per fer un bon tancament a les rebaixes d’estiu, les quals «han deixat resultats desiguals: el mes de juliol va estar millor però la primera quinzena d’agost, una mica justa».

Les darreres oportunitats de la temporada, amb grans avantatges en les compres, es poden trobar a les taules que instal·len aquests més de 100 botiguers a les portes dels seus locals i que, aquesta vegada, tenen un nou distintiu: «Enguany no hem posat la senyalització que abans fèiem servir i hem optat per col·locar globus, que són de color blau perquè és un dels nostres colors corporatius. També, algun dels dies, hi haurà alguns actors dinamitzant la iniciativa». Les bosses de paper que s’havien emprat altres anys amb la imatge de les Botigues al carrer també es mantenen.

Bon temps a l’inici de les vendes

Però el que més han agraït, d’inici, els comerciants que prenen part de la campanya és que les intenses pluges que van caure sobre la capital del Baix Camp aquest dimarts hagin respectat el primer dia de vendes. «Quan vam veure l’aiguat d’ahir, vam pensar que ens tornaria a enganxar. Però avui ha fet sol i, fins i tot, massa calor», explica Clara Ciurana, de la botiga Domingo, que diu que les vendes en aquesta arrencada de les Botigues al Carrer «han estat correctes en el primer matí i esperem a veure què passarà en els propers dies». Ciurana detalla que «els descomptes són més amplis i, aquest cop, tenim productes a cinc o deu euros, i això també hauria d’atraure més gent».

En la mateixa línia s’expressa Mary Markova, del comerç ITM, que diu que la posada en marxa de les Botigues al Carrer «ha estat una mica fluixa i, en general, havia estat millor en alguns anteriors». Markova detalla que «hem aplicat ara més descomptes però notem que hi ha menys turisme o que el turisme que ha vingut aquest estiu té menys poder adquisitiu». Al seu torn, la perruqueria Trasquilón, que participa a les Botigues al Carrer amb rebaixes als productes d’estètica, te previst atendre algunes clientes en cadires al carrer aquest divendres i dissabte.

Una de les taules que oferiran ocasions fins aquest dissabte.

Més estoc i més descomptes a l'edició d'estiu de les Botigues al Carrer de ReusOlívia Molet

tracking