Diari Més

Societat

Reus ofereix més de 180 activitats dintre de la programació de tardor-hivern dels centres cívics

Les inscripcions es poden fer del 12 al 30 de setembre

Imatge d'arxiu del Centre Cívic del Carme.

centre cívic reus, Centre Cívic del CarmeOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació de tardor-hivern de la Xarxa de Centres Cívics de Reus comptarà amb 184 propostes per a tots els gustos.La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha presentat la programació amb activitatsorientades a potenciar les relacions ciutadana i associativa dels usuaris sota el lema«Viu els Centres Cívics de Reus». El període d'inscripció serà del 12 al 30 de setembre.

Per aquesta tardor-hivern s'han programat 135 cursos amb unes 2.000 places i 49 activitats per a uns 1.000 usuaris. Com a novetats destaquen el cicle Tocats pel vent!,per donar a conèixer l’entorn més proper a cada equipament, i elCultuquè?, un espai de difusió cultural i de coneixement de teatre, poesia, pintura i música.

La temàtica dels cursos i tallersmusicals gira entorn a les arts plàstiques i manuals, els balls i danses, el creixement personal, les activitats físiques i esportives, la fotografia i la creativitat digital, la gastronomia, idiomes, informàtica i noves tecnologies, entre d'altres.

El porgrama complet d'activitats es pot consultar al següent enllaç.

El període per inscriure’s a les activitats és del 12 al 30 de setembre; i es podrà fer per internet, o presencialment als centres cívics (de 9 a 13 i de 16 a 20 hores). Les matrícules romandran obertes mentre hi hagin places disponibles.

tracking