Diari Més

Successos

Una conductora resulta ferida en bolcar amb el cotxe a la C-14z a Reus

La dona ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan; l'accident, amb tres turismes implicats, ha obligat a tallar un carril de la via

Imatge del cotxe bolcat amb un vehicle dels Bombers al fons.

Una conductora resulta ferida en bolcar amb el cotxe a la C-14 a ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turisme ha bolcat el matí d'aquest dimarts a la carretera C-14z, al terme municipal de Reus, arran d'un accident amb tres vehicles implicats. Com a conseqüència, la conductora del cotxe que ha bolcat ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de la ciutat.

L'accident s'ha produït a les 10.30h al punt quilomètric 6 de la C-14 al seu pas per Reus. Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit, tres cotxes s'han vist implicats en un accident i un d'ells, un Peugeot de color gris, ha acabat totalment bolcat. La conductora d'aquest cotxe ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan amb pronòstic menys greu. Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a l'afectació viària, el sinistre ha obligat a tallar un carril d'aquesta carretera. Els agents de Trànsit han donat pas alternatiu als vehicles que circulaven pel lloc fins les 12.02h, quan s'ha normalitzat la circulació.

Imatge d'un bomber treballant en el sinistre, amb el cotxe bolcat.

Una conductora resulta ferida en bolcar amb el cotxe a la C-14 a ReusGerard Martí

tracking