Diari Més

Infraestructures

La pluja sobre l'Aeroport obliga a desviar un vol de la ruta Stansted-Reus

L’avió de Ryanair ha aterrat al Prat i els passatgers han completat el trajecte per carretera

Les intenses pluges han fet que apareguessin goteres a l'Aeroport.

La pluja sobre l'Aeroport obliga a desviar un vol de la ruta Stansted-ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vol operat per Ryanair i que cobria la ruta Londres Stansted-Reus ha hagut de ser desviat a causa de la intensa pluja que ha caigut sobre la capital del Baix Camp aquest migdia i ha aterrat a Barcelona, tal com detallen fonts d’Aena al Diari Més. El vol tenia prevista l’arribada a l’Aeroport de Reus a les 15 h. però, davant la previsió de condicions climatològiques adverses, s’ha pres la decisió de redirigir-lo al Prat, on ha tocat terra a les 15.32 h. després d’un trajecte de dues hores i quinze minuts. Els passatgers han completat el recorregut fins a Reus per carretera, en autobús, segons precisen les mateixes fonts. Ryanair treballa aquesta ruta amb el model d’aeronau Boeing 737-8AS, que té capacitat per al voltant de 160 passatgers. El de la connexió Londres Stansted-Reus és l’únic de l’operativa de l’Aeroport de Reus que s’ha vist afectat pels xàfecs, tal com assegura Aena.

D’altra banda, un vol igualment de la companyia Ryanair que realitzava l'enllaç Londres Stansted-Castelló ha estat desviat a l’Aeroport de Reus per les pluges que es donaven a Castelló, segons detallen des d'Aena. Els passatgers han arribat a la seva destinació per carretera.

Apareixen goteres a l’edifici

La pluja, però, també ha tingut incidència sobre l’Aeroport de Reus en un altre sentit. A l’interior de l’edifici han aparegut, tal com havia succeït en altres dies amb importants precipitacions, múltiples goteres. El personal de l’Aeroport, tal com detallen des d’Aena, delimita les zones on es formen tolls per tal que els usuaris de l’equipament no rellisquin i hi aplica maquinària per assecar l’aigua. Les mateixes fonts precisen que les filtracions es donen únicament davant aiguats intensos i que en cap cas generen problemes a l’estructura de la terminal.

tracking