Diari Més

Via pública

El remodelat parc d'Àngel Guimerà de Reus obre al públic

S’han millorat els jocs infantils i s’ha tancat el parc amb una partida dels Pressupostos Participatius 2018

Imatge del parc d'Àngel Guimerà un cop reformat.

El remodelat parc d'Àngel Guimerà de Reus obre al públicAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc d’Àngel Guimerà de Reus ha obert al públic un cop finalitzades les obres de remodelació. L'actuació ha estat coordinada i supervisada per les regidories de Participació,, Bon Govern i Serveis Generals i d'Urbanisme, a través de l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius. La remodelació del parc dona solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona: el tancament del parc, la millora de la zona de jocs infantils, i l’eliminació de zones opaques.

La inversió va ser una proposta de Salvador Ginesta Aldea, junt amb dos ciutadans més, amb els quals s'ha anat treballant la proposta, consensuant tots els passos. Les obres es van adjudicar a l'empresa Construcciones y Reformas Jimaran SL, amb un pressupost 72.548,99 euros.

En aquesta actuació s’ha tancat el parc, amb la col·locació de dues portes, per tal de privar que sigui accessible en horaris no establerts. Pel que fa a la zona de jocs infantils, s’ha reorganitzat i s’han substituït els mòduls individuals, que estaven molt desgastats, a més de pavimentar amb cautxú les zones amb risc de caiguda. Per últim, s’ha desbrossat gran part de les zones vegetals més opaques i s’ha eliminat un mur que s'ha substituït per una tanca que no privi la visibilitat.

tracking