Diari Més

Els més petits aprenen a dibuixar còmics a través del Bibliovinyetes

La Biblioteca Pere Anguera de Reus acull cada dijous aquest taller de vinyetes

L'activitat, que va a càrrec de Francesc Miguel, es fa els dijous.

Els més petits aprenen a dibuixar còmics a través del BibliovinyetesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les biblioteques municipals de Reus ofereixen una gran quantitat d’activitats per realitzar cada estiu i una d’elles és el taller de Bibliovinyetes. Aquesta és una de les novetats que presenta el programa d’enguany i que organitza el Casal de Joves juntament amb l’Ajuntament.

Cada dijous dels mesos de juliol i agost, a les 18.30h, la Biblioteca Pere Anguera acull una sessió d’aquest taller que va a càrrec de Francesc Miguel i que finalitza aquesta setmana. En cada sessió es llegeixen i comparen les vinyetes dels diversos còmics, observant les diferències i els matisos dels diferents gèneres i autors. A més, al final de cada sessió, els assistents dibuixen una vinyeta amb l’ajuda de Francesc Miguel i els trucs i característiques que, prèviament, els ha ensenyat.

Aquesta activitat és apta per a nens majors de 12 anys i és totalment gratuïta i sense necessitat de fer una inscripció prèvia, sinó que s’hi pot anar directament el dia que es desitgi.

Una altra de les novetats de la programació d’aquest estiu era un taller intensiu d’escriptura creativa, a càrrec de l’escriptora Rosa Pagès, que es va realitzar durant una setmana al juliol.

Dins la programació de les tardes d’estiu a la Biblioteca Pere Anguera pensades per a tots els públics, destaca Qui la ballarà: Descobrim la Roseta Mauri, a càrrec de Còdol educació, i una important novetat, l’exposició Arquitectura modernista al Camp de Tarragona i una xerrada sobre l’arquitecte Jujol, a càrrec de Josep M Boqueras que va tenir lloc l’1 d’agost.

tracking