Diari Més

Policial

Intervenen una pota d'elefant dissecada que un reusenc venia per Internet

La peça de l'animal, que es troba protegit i catalogat pel Conveni CITIES, s'oferia com a element ornamental

La pota d'elefant s'oferia com a element ornamental.

Intervenen una pota d'elefant dissecada que un reusenc venia per internetGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha obert diligències contra un veí de Reus per intentar vendre per Internet una pota d'elefant dissecada. El SEPRONA la va intervenir i va prendre declaració a l'home en qualitat d'investigat per unpresumpte delicte contra la protecció de la flora, fauna i animals domèstics del Codi Penal.

Els Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) va iniciar una investigació en tenir constància que la part d'un animal protegit per la legislació internacional es trobava a la venda en una pàgina de segona mà. La pota d'elefant, que està catalogatpel Conveni CITIES, es venia per ser utilitzada com un element ornamental.

El SEPRONA va descobrir que la peça no comptava amb la documentació pertinent que acredités la seva procedència, tinença i posada a la venda. Per aquest motiu, es van obrir diligències contra el veí reusenc per undelicte contra la fauna protegida, la investigació del suposat autor del fet i l'aprehensió de la part de l'animal protegit.

La importació, exportació, comerç, tinença o circulació d'espècies en perill d'extinció són d'interès de protecció especial, per això la Guàrdia Civil treballa de manera constant per eradicar aquesta greu problemàtica.

tracking