Diari Més

Animals

Busquen adopció per als gats d'un home trobat mort a casa seva a Reus

El Refugi Baix Camp ha fet una crida per xarxes

Els animals es troben ara en un lloc temporal.

Busquen adopció per als gats d'un home trobat mort a casa seva a ReusRefugi Baix Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Refugi Baix Camp ha fet una crida a través del seu perfil a Facebook demanant una nova llar per a un grup de gats el propietari dels quals va ser trobat mort a casa seva. Segons detalla la publicació del Refugi Baix Camp, fa pocs dies «la policia, alertada pels veïns de la mala olor que sortia d’un pis d’un bloc, van descobrir el cos sense vida d’un home» a Sant Josep Obrer. L’home, que hauria mort uns 20 dies abans de la troballa, «no vivia sol, tenia quatre gats».

Va ser perquè la policia va deixar obert el balcó del pis per ventilar-lo, que «una veïna» va poder veure els gats i «va donar l’avís». Persones animalistes van anar al lloc diumenge «i des de la casa de la veïna i donat que els balcons estaven a prop, van aconseguir, amb menjar i paciència, que els gats passessin, i els van agafar». No eren un parell, com s’havia apreciat d’inici, sinó quatre. Un va haver de ser sacrificat, més tard, per un tumor amb metàstasi.

En el temps que va transcórrer entre la mort de l’home i la troballa dels gats «suposem que van trobar bosses de pinso i potser aigua en algun cubell o que haurien après a succionar de l’aixeta de la pica per beure, no ho sabrem mai», apunten des del Refugi Baix Camp en la seva publicació. Ara, els gats «estan en un lloc segur però provisional» però «es necessita amb urgència recaptar recursos econòmics per fer les revisions veterinàries, tractaments i alguna cirurgia». Des de l’entitat busquen «una acollida on tinguin atenció i contacte humà» i «una llar on puguin tornar a ser gats feliços i fer feliç el qui els adopti». Voldrien no separar-los.

tracking