Diari Més

Vía pública

Navas: «Es van endur les tapes del contenidor fa dues setmanes»

L’AVV I de Maig de Reus demana celeritat per reparar un dipòsit de rebuig malmès

El contenidor està ubicat davant del bloc número 1.

Navas: «Es van endur les tapes del contenidor fa dues setmanes»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de l’Associació de Veïns I de Maig, Eduardo Navas, denuncia que «fa dues setmanes i mitja que es van endur les tapes d’un dels contenidors per reparar-les i no les han tornat». Des de llavors, «tot i que és un sol contenidor, com que fa calor i som molta gent al barri, fa molta olor i hi ha moments que és insuportable». Navas explica que les tapes «se les van emportar els treballadors d’FCC perquè les havien d’arreglar, però ja fa temps i ara estem així i no tenim resposta», i apunta que «hi ha un altre contenidor que està igual a Mas Abelló».

El president de I de Maig lamenta que «l’Ajuntament sempre ens està dient que els barris també som Reus, però coses com aquestes demostren que no formem part de la ciutat». «Si el contenidor s’hagués quedat sense tapa a la plaça Prim, o a qualsevol punt del centre de Reus, ja l’haurien reparat i no hi hauria cap problema», diu.

El contenidor afectat es troba localitzat «davant del bloc número 1» i és de rebuig. Malgrat que la normativa marca que la brossa s’hi ha de dipositar cap al vespre, cosa que limitaria considerablement les olors, «aquí la gent la tira quan vol i alguns dels que la baixen a la nit potser ho fan quan el camió que la recull ja ha passat».

Gairebé 8 mesos després que s’aprovés prorrogar per un any més el contracte de la neteja viària i la recollida de la brossa a Reus, ara en mans d’FCC, el govern encara no ha impulsat una nova licitació. El govern es va comprometre al seu dia a no exhaurir l’any de pròrroga.

tracking