Diari Més

Infraestructures

Canvien per plàstic els vidres de la marquesina a l'estació de bus de Reus

La intervenció formava part de la reforma global

A algunes parts s'han col·locat panells de plàstic.

Canvien per plàstic els vidres de la marquesina a l'estació de bus de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera part de la intervenció de remodelació que tira endavant la Generalitat ha donat els seus fruits i, part dels vidres de la marquesina que estaven trencats o malmesos, han estat ja reemplaçats per peces de plàstic. La voluntat és que, a llarg termini, el vidre desaparegui completament del sostre de l’estació per evitar situacions com la que es va donar aquest hivern, quan les fortes ventades van afectar la coberta i van obligar a anul·lar temporalment algunes de les andanes. Les feines les ha dut a terme aquest cop Vidres Sanromà.

Els treballs a l’estació de Reus formen part del paquet d’intervencions que la Generalitat executarà a 15 instal·lacions de Catalunya amb una inversió de 2 milions d’euros, i van iniciar-se el passat 29 de juliol.

La documentació vinculada a les obres, que descriu les patologies de l’estació, detallava que el 50% dels vidres armats que componen la claraboia que dóna llum a una de les platges de les andanes estaven trencats. És per això que els treballs contemplen la reposició de vidres. D’altra banda, es canviarà la reixa de ventilació dels lavabos, la qual havia quedat malmesa «pel vandalisme». Amb les millores, se substituirà també el canaló de recollida d’aigües pluvials, a tocar de l’avinguda Salou. El mal estat del mateix fa que l’aigua es filtri i caigui a la zona de les andanes. També es netejaran i es repararan els canalons i trams de l’estructura de suport de les marquesines que es trobaven ara danyades. Altres actuacions definides per a l’estació d’autobusos de Reus es faran sobre el paviment.

tracking