Diari Més

Comerç

Aldi tanca al Tecnoparc i obrirà a l'avinguda de Salou el 28 d'agost

Veïns de l’entorn havien demanat a la cadena que mantingués els dos supermercats actius a Reus

L'horari serà de 9 h. a 21.30 h. i els qui assisteixin a la inauguració tindran promocions i obsequis.

Aldi tanca al Tecnoparc i obrirà a l'avinguda de Salou el 28 d'agostOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats Aldi obrirà, el pròxim 28 d’agost, un nou establiment a la carretera de Salou «amb l’objectiu d’estar més a prop dels clients i oferir-los una experiència de compra optimitzada amb un model de botiga modern, còmode i senzill». L’obertura implicarà, amb tot, el tancament de l’establiment amb què compta actualment la marca al polígon Tecnoparc. Veïns de la zona van mobilitzar-se, fa algunes setmanes, per reclamar que la botiga es mantingués oberta, ja que «hi va molta gent a comprar i és la manera que tenim de no haver d’agafar el cotxe». Ahir, després que Aldi anunciés que tancaria al Tecnoparc, valoraven que «ens afectarà molt però, un cop una decisió està presa, ja no hi ha res a fer».

L’obertura a l’avinguda de Salou, s’emmarca en el pla d’expansió d’Aldi a la demarcació, on compta amb 11 establiments. El nou supermercat, amb una superfície de 1.100 metres quadrats. Aquestes noves instal·lacions, a més de garantir la plantilla de 8 persones del supermercat anterior, «generaran 6 nous llocs de treball addicionals i comptaran amb 88 places d’aparcament», tal com expliquen des d’Aldi. L’horari comercial de l’establiment serà de dilluns a dissabte, de 9 h. a 21.30h.

A l’Aldi de la carretera de Salou, els clients «podran trobar més de 2.100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat». En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, Aldi ha presentat El Mercado de Aldi, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous. Els clients que assisteixin al supermercat el dia de la inauguració podran gaudir de promocions i obsequis especials, a més d’una degustació de receptes típiques de la regió.

Menys establiments i més espai

Reus acumulava, a 31 de desembre de 2018 i segons les dades de l’Anuari de la Distribució Comercial 2019 elaborat per la Generalitat de Catalunya, un total de 66 supermercats actius que es traduïen en 42.170 metres quadrats de superfície de venda. En comparació amb el mateix estudi de 2017, la capital del Baix Camp ha perdut establiments. Però, tot i disposar de menys supermercats, ha incrementat els metres quadrats de sala de venda. Algunes cadenes estan optant per traslladar les botigues a espais més amplis o naus, de vegades al mateix nucli o a la perifèria i, en alguna ocasió, generant una certa divisió veïnal.

tracking