Diari Més

Urbanisme

Hostes Potau anirà a terra per donar sortida als terrenys del carrer del Vidre de Reus

Al solar, que està disponible per 500.000 euros, s’hi podria fer un edifici de planta baixa més tres

La immobiliària està tramitant la llicència per iniciar la demolició al número 13.

Hostes Potau anirà a terra per donar sortida als terrenys del carrer del Vidre de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’antic Hostes Potau, que des de fa un temps està en venda, anirà a terra perquè es pugui donar sortida al solar del número 13 del carrer del Vidre, on actualment s’ubica. L’edifici, el qual va operar com a hostal fins fa alguns anys, es troba considerablement deteriorat, no resulta habitable i acumula almenys un any disponible. La immobiliària que se’n fa càrrec està tramitant la pertinent llicència d’enderroc i la previsió és que, després de l’estiu, un cop completades aquestes gestions, ja es posin en marxa les obres de demolició.

El conjunt s’ofereix ara per uns 500.000 euros, però el preu es podria ajustar probablement a través de les despeses de l’enderroc en el cas que aparegués un comprador i volgués adquirir els terrenys amb l’edifici de l’hostal inclòs. El solar permetria que s’hi aixequés, en principi, un bloc de planta baixa més tres.

Una zona cèntrica

Des de la immobiliària que treballa en la venda del que va ser Hostes Potau, Finques Boronat, detallen que «es tracta d’un espai que està molt ben ubicat i que dóna directament a tres carrers: el carrer del Vidre, el carrer de Donotea i també la placeta de les Argenteres. Per tant, tots els apartaments que hi podrien sorgir, si és que ho comprés un constructor que hi aixequés un bloc nou, serien exteriors i també molt cèntrics, en una zona per a vianants que no té cotxes, que està a prop de tot i que alhora és molt tranquil·la». «A la planta baixa es podria ubicar una botiga o un magatzem, i segurament tres plantes de pisos o una cosa similar», afegeixen les mateixes fonts.

Enderrocar l’antic hostal possiblement permetria tancar una operació de venda del solar del 13 del carrer del Vidre a un preu superior que si qui el compri ha d’assumir, pel seu compte, la inversió que representa l’entrada de les màquines per tirar a terra la construcció. De qualsevol manera, la llicència per fer les obres s’està tramitant. L’edifici d’Hostes Potau, tancat i sense cap activitat, conserva encara part de l’indicatiu de la porta d’entrada. Una de les finestres que fa cap al carrer del Vidre ha estat tapiada. A les façanes hi ha algunes pintades i també l’anunci que el solar amb l’immoble es troben en venda.

tracking