Diari Més

La cantant Bad Gyal enregistra un videoclip al barri Gaudí de Reus

La jove cantant catalana acaba de signar per la discogràfica nord-americana Interscope, on estan Madona, Eminem o Lana del Rey

La cantant durant l'enregistrament del vídeo a Reus.

La cantant Bad Gyal enregistra un videoclip al barri Gaudí de ReusAssociació de Veïns Barri Gaudí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant catalana Alba Farelo, que és coneguda artísticament com Bad Gyal, va ser aquest dijous la protagonista als blocs Bofill del barri Gaudí. La cantant va estar enregistrant escenes d’un nou videoclip a diversos espais de la zona. En concret, les imatges es van prendre al voltant dels blocs groc i vermell, i en un únic dia. La setmana passada, des de l’equip ja s’havien desplaçat al barri per explorar la localització in situ. La cançó que s’il·lustrarà amb aquestes escenes seria 'Zorras'.

Bad Gyal, de tan sols 22 anys, es troba actualment en un moment dolç de la seva curta carrera musical. Fa poques setmanes actuava al MOMA de Nova York i també va presentar al Sònar de Barcelona el seu nou espectacle Bad Gyal Soundsystem amb el qual estarà de gira els pròxims mesos. Recentment el seu tema 'Santa María', que canta amb el jamaicà Busy Signal es va convertir en el número 1 a les tendències Youtube a l’Estat espanyol.

Tot un plató

L’enregistrament del videoclip de Bad Gyal va generar una gran expectació entre el veïnat de la zona que, amb tot, ja comença a acostumar-se a la presència de càmeres. La presidenta de l’Associació de Veïns del barri Gaudí, Marimar Escoda, explica que «fa un parell d’anys que tenim bastants rodatges, possiblement per la particularitat dels edificis, i això també ens dóna molta projecció. Hem tingut diversos anuncis i videoclips. De mica en mica, ve més gent que escull els blocs per fer les seves promocions».

Escoda agraeix «tota la feina de difusió que han estat fent els Amics del Barri Gaudí per donar el barri a conèixer i també la de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona», coincidint amb els 50 anys de la construcció d’aquesta zona. «Ha estat un engranatge que ha funcionat molt bé, tots aportem una mica i van sorgint els enregistraments, que sovint són compartits amb diferents punts de Reus o amb altres ciutats», afegeix.

Per part de l’associació de veïns, quan es dóna un rodatge, «s’acostuma a fer una feina de coordinació i de posar en contacte les comunitats i els projectes». De manera habitual, «acompanyem els membres de l’equip que venen alguns dies abans a veure el barri» i les comunitats on es fan les escenes «reben alguna petita aportació, cosa que és molt útil en aquests temps». Aquest dijous, l’acció es va centrar al bloc vermell i al groc, que apareixeran a un videoclip de Bad Gyal probablement per a la cançó titulada 'Zorras'.

Un moment de l'enregistrament del videoclip.

La cantant Bad Gyal enregistra un videoclip al barri Gaudí de ReusAssociació de Veïns Barri Gaudí

L'equip de filació als blocs Bofill del barri Gaudí.

La cantant Bad Gyal enregistra un videoclip al barri Gaudí de ReusAssociació de Veïns Barri Gaudí

tracking