Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Reus adquireix dos nous vehicles híbrids

Els dos cotxes, que han costat prop de 88.000 euros, estan equipats amb material policial i tenen incorporat un equip desfibril·lador

Imatge de la presentació dels nous vehicles de la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana de Reus adquireix dos nous vehicles híbridsAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha incorporat dos nous cotxes policials. Aquests nous vehicles són híbrids, d’acord al criteri que impulsa l’Ajuntament de Reus de promocionar la mobilitat rodada amb combustibles alternatius.

L’adquisició dels dos cotxes ha tingut un cost de 87.681,39 euros (IVA inclòs), i el contracte de subministrament es va adjudicar a Autofòrum Tarragona SA.

Els turismes, de la marca Toyota model Prius + 1.798 cc, estan preparats per funcionar com a cotxe patrulla i estan equipats amb material policial, equipament per a detinguts, emissora adaptada per a la xarxa RESCAT, i antena GPS, entre altres. Com a novetat, estan dotats d’un equip desfibril·lador com a continuïtat al pla d'implantació d'aparells DEA en equipaments públics de la ciutat.

Els cotxes, estan retolats amb la imatge corporativa de la Guàrdia Urbana de Reus, se sumen a la nova furgoneta d’atestats que le cos policial va adquirir el passat mes de febrer. Actualment, la flota de vehicles policials està formada per 26 cotxes i furgonetes i 17 motocicletes.

tracking