Diari Més

Urbanisme

La reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus començarà la setmana vinent

El pressupost de l'obra és de 196.889,41 euros i es preveu que es faci en 4 mesos

Plànol del projecte de reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus.

Plànol del projecte de reforma del carrer de Roger de Llúria de Reus.Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus iniciarà el proper dimecres 17 de juliol les obres de remodelació del carrer de Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, al tram fins al carrer Josep Iglésies i Fort. Els treballs consisteixen en la segona fase del Pla de Barris de Sol i Vista i Immaculada. El pressupost de l'obra és de 196.889,41 euros i es preveu que es realitzi en un termini de 4 mesos.

La remodelació del carrer Roger de Llúria manté el sentit de circulació existent amb dos sentits, al tram des de la carretera d’Alcolea fins al carrer Josep Iglesias Fort, i preveu direcció única sentit a la resta del carrer.

La solució projectada amplia les voreres seguint els criteris recollits al Pla de mobilitat urbana de Reus i dotant-lo d’unes característiques similars als carrers recentment remodelats, amb vorades de granit, paviment de voreres de panot/terratzo i paviment asfàltic. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major comoditat als vianants. També s’han adaptat a persones amb mobilitat reduïda tot augmentant l’amplada de les voreres actuals. L’actuació inclou també obres en els sistema de sanejament, enllumenat i jardineria.

L’obra va ser un compromís de l’alcalde, Carles Pellicer, adquirit amb els veïns del barri, que ara s’executarà en el marc del Pla de Barris, una vegada el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya va anunciar la pròrroga fins a 31 de desembre de 2019 dels projectes beneficiats per la convocatòria de 2009.

tracking