Diari Més

Política

La CUP de Reus creu que la denúncia de Vox és una persecució a l'independentisme

Els cupaires han acatat la Constitució irònicament per «no deixar orfes aquells que ens van votar»

Els cupaires han fet una roda de premsa en acabar el plenari.

La CUP de Reus creu que la denúncia de Vox és una persecució a l'independentismeOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP ha lamentat avui, després del ple d’investidura, que «la denúncia de Vox denota una persecució a l’independentisme i a la llibertat d’expressió», una situació que per a Marta Llorens, portaveu dels cupaires, «és molt preocupant». Llorens ha recordat que van ser escollits per prop de 4.000 votants i per això han decidit acatar la Constitució, tot i que de forma irònica. «Prioritzem el dret a tenir el nostre lloc a l’Ajuntament perquè no podem permetre que totes aquelles persones que van votar-nos es quedin orfes», ha detallat la portaveu de la CUP i ha afegit que «així podem mantenir un peu fora de la institució i un altre dins».

Llorens també ha remarcat que «sortim al carrer per defensar aquests drets suposadament constitucionals» i ha destacat que «s’utilitza la justícia a l’hora d’assenyalar uns discursos contraris a la Constitució, que també són legítims i estan emparats pel dret d’expressió».

«Amb aquesta ironia sembla que hem retrocedit uns anys enrere i que només la providència i la gràcia de Déu pugui decidir la representació política d’aquest consistori», ha lamentat la portaveu de la CUP, Marta Llorens, que s'ha mostrat sorpresa per la magnitud de la situació.

tracking