Diari Més

Successos

Obren diligències a un conductor de Reus per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia

Els agents van realitzar la prova a l’home després d’observar-lo fent maniobres d’estacionament de forma estranya al passeig de Sunyer

Imatge d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus.

Imatge d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències judicials contra un conductor de 47 anys i veí de la ciutat per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els agents van practicar la prova alcoholèmia al denunciat en observar-lo fent maniobres d’estacionament de forma estranya. L’home va donar un resultat positiu que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia permesa.

Els fets van succeir a les 2.30h del passat diumenge, quan policies locals de Reus van observar com el conductor d’un turisme Opel Corsa maniobrava de forma estranya per estacionar el vehicle al passeig de Sunyer. El conductor presentava signes evidents d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques i en la prova d'alcoholèmia practicada va donar un resultat positiu de 1,08 mg/l d'alcohol en aire espirat. Es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Per altra banda, agents del cos policial municipal també van obrir diligències per conduir begut a un altre reusenc de 48 anys ahir dilluns a les 5.06h. L’home, que conduïa un Audi Q5, va donar un resultat positiu de de 0,69 mg/l d'alcohol en aire espirat, motiu pel qual se li van instruir diligències judicials.

tracking