Diari Més

Estiu

Compte enrere per l'inici de la temporada de bany a les Piscines Municipals de Reus

Mantenen el mateix preu que la passada temporada

Les instal·lacions romandran obertes fins el 3 de setembre.

Les Piscines Municipals de Reus enceten la temporada el dilluns 26 de junyAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Piscines Municipals de Reus iniciaran la temporada de bany el dimarts 25 de juny i l'allargaran fins l'1 de setembre amb els mateixos preus de la passada temporada. Les tarifes inclouen descomptes socials, que oscil·len entre el 10 i el 50%, i que s’apliquen als usuaris de la Targeta Jove, la Targeta Daurada, a famílies monoparentals i nombroses, i a persones discapacitades o aturades de llarga durada.

L'equipament municipal, situat al Parc dels Capellans i gestionat per l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, manté les diverses modalitats d’entrades de matí o tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups. Per accedir a les piscines amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport, amb una freqüència de 20 minuts.

Pel que fa a les activitats extraordinàries, entre l'1 de juliol i el 30 d'agost les piscines organitzen sessions d'aiguagim. Es faran els dimarts, dijous i divendres de 10.15h a 11h; i s'han previst diversos preus en funció de les sessions i setmanes que s'hi vulgui participar. Per participar-hi cal inscripció prèvia, que es pot fer ja al Pavelló Olímpic Municipal, o a les piscines a partir del 25 de juny.

tracking