Diari Més

Oci

Reus Esport i Lleure treu a concurs la gestió del bar de les piscines municipals

Qui se’n faci càrrec haurà d’oferir, en horari d’obertura de les instal·lacions, begudes, entrepans, plats combinats i tapes fins a la temporada 2021

Una imatge d'arxiu de les piscines municipals de Reus.

Reus Esport i Lleure treu a concurs la gestió del bar de les piscines municipalsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus Esport i Lleure (Rellsa) ha tret a concurs públic la gestió del bar de les piscines municipals, localitzades al parc dels Capellans. El contracte, amb un pressupost de 13.219 euros IVA inclòs, és per dos anys i preveu que l’establiment romangui actiu coincidint amb l’horari en què les instal·lacions obren als usuaris, generalment de dilluns a diumenge entre les onze del migdia i les vuit del vespre. L’aforament del bar és de 130 persones. La licitació té una carta base que qui se’n faci càrrec estarà obligat a servir i que inclou cafès, infusions, sucs, cerveses sense alcohol, snacks, gelats i pastisseria variada. Pel que fa als àpats, hi haurà entrepans –com a mínim tres tipus de freds i altres tres de calents–, plats combinats, amanides i també tapes. El servei haurà de tenir una oferta de cada element amb l’opció sense gluten i es permet, de manera opcional, la venda d’alcohol de fins a 23 graus.

El cost de subministraments (electricitat, aigua), directament relacionats amb l’explotació del servei de bar aniran a càrrec de Rellsa. S’haurà d’iniciar el servei amb tot en perfecte estat de revista quant a netedat i higiene. El plec de condicions que regeix la licitació preveu que «a terra no hi haurà d’haver mai cap paper, les taules no hauran d’estar mai brutes i en cap moment es poden deixar de netejar i recollir les restes i líquids que cauen a terra així com excrements d’aus, teranyines, fulles i altres elements naturals i restes de menjar en cap dels espais i en cap moment del dia, adaptant la freqüència de neteja a l’horari d’obertura i a l’afluència de visitants». No atendre aquest punt pot ser objecte de sanció.

Entre juny i setembre

Hi haurà d’haver, per norma, a l’exterior del bar com a tal fins a 6 para-sols de dimensions àmplies i una desena de taules amb 40 cadires en total. La venda de tabac, la venda d’alcohol i utilitzar gots o copes de vidre o ceràmica o gres estaran prohibits. La durada de dos anys que implica el contracte es correspon amb les temporades de piscines dels anys 2019,2020 i 2021. El servei s’oferirà entre juny i finals d’agost o setembre, tal com quedi fixat en el calendari que s’acorda anualment a través de Reus Esport i Lleure. El termini de presentació d’ofertes al concurs públic finalitza aquest 14 de juny.

Les piscines municipals van tancar el passat 2018 amb una xifra rècord d’usuaris. Així, la tònica general d’altes temperatures i la situació anticiclònica de la majoria dels dies del període d’obertura de l’espai del parc dels Capellans van contribuir a assolir un nombre d’assistents superior als 31.000. Tot just un any abans, la temporada de bany del 2017, se n’havien registrat uns 25.000, segons el balanç de Reus Esport i Lleure.

tracking