Diari Més

Societat

La plaça del Mercadal acull dissabte la 8a edició de La Vermutada de Reus

El grup reusenc Bandsonats posarà l’animació musical a l’acte, que té una vessant solidària en benefici de la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

Imatge de la presentació de la 8a Vermutada de Reus.

La Vermutada de Reus destinarà els diners recaptats a Joan PetitOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vermutada de Reus celebrarà demà dissabte, 1 de juny, a la plaça Mercadal la seva 8a edició. De les 12h a les 14h s’instal·larà un espai al mig de la plaça en el qual se servirà el vermut Miró amb patates i olives i es realitzarà la venda de tiquets degustació a un preu simbòlic. El grup reusenc Bandsonats posarà l’animació musical a l’acte.

En el decurs de la Vermutada també es lliurarà la distinció al Vermuter de l’Any, que vol reconèixer la dedicació i prescripció d’aquelles persones que s’han distingit a l’hora de posar en valor l’essència del genuí aperitiu reusenc. A més, cal dir que l’acte té una vessant solidària, ja que es farà una donació especial a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

En l’esdeveniment hi participen Vermuts Miró, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, l’Agència Reus Promoció, Olives la Masrojana i Patates Piqué, amb la col·laboració de voluntaris de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i el col·lectiu reusenc El masclet.

tracking