Diari Més

Rubio: «Posem els 2 regidors a disposició de l'estabilitat»

El partit municipalista diria «sí» a Junts i ERC

Rubio és la primera vegada que encapçala les llistes d'Ara Reus.

«Ara Reus ha sabut gestionar la banda de la dreta i de l'esquerra»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara Reus, amb 2 regidors, dirà «sí» a la proposta de Pellicer de repetir un govern a tres amb ERC. El cap de llista de la formació municipalista, Dani Rubio, explica que aquesta «és l’opció més coherent per a la ciutat. És una majoria absoluta de 15 i deixa en una situació de privilegi els nostres regidors, que són la clau».

En relació al paper del PSC, amb què Pellicer proposa teixir acords en apartats com «l’Aeroport de Reus o el baixador de Bellissens», Rubio apunta que «si són coses positives per la ciutat de Reus, no veig el PSC fora de reclamar, per exemple, l’estació intermodal. Ni tampoc veig fora d’aquestes reivindicacions a Cs ni a la CUP. Entenc que es tracta de qüestions necessàries per al territori i que hi hauríem d’anar tots a una. De fet, nosaltres sempre hem destacat la nostra capacitat de negociació».

«Ara, en governabilitat de ciutat i en el dia a dia», afegeix Rubio sobre la via que Pellicer vol mantenir oberta amb els socialistes, «sí que se’m fa difícil per un tema ideològic ni a nivell nacional. Haurien d’explicar molt bé als seus un pacte amb ERC». «És un tema ideològic, no és de Reus», detalla el cap de llista d’Ara Reus, que recorda que, «nosaltres no tenim aquests problemes perquè som un partit municipalista que no hem de donar comptes a Madrid ni a Barcelona».

En el mateix sentit, Rubio concreta que «nosaltres posem els nostres 2 regidors a disposició» i diu que «sempre ens hem vist bé dins del pacte i, cada vegada que hem fet balanç, ho hem dit». «Per arribar a majories coherents, els nostres 2 regidors són necessaris, per això, i nosaltres els posem a disposició de l’estabilitat», valora Rubio, que no considera que el debat generat durant la campanya hagi afectat la relació amb ERC o amb Junts i recorda que a Reus «hi ha un espai per al municipalisme».

tracking