Diari Més

Afectacions al trànsit amb motiu de la segona fase d'obres a plaça de la Sang de Reus

Es veurà afectat el raval de Sant Pere i el carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró

Plànol de les afectacions al trànsit en motiu de la segona fase d'obres a la plaça de la Sang.

Afectacions al trànsit amb motiu de la segona fase d'obres a plaça de la Sang de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El raval de Sant Pere i el carrer de Josep Maria Arnavat i Vilaró de Reus patiran afectacions al trànsit, a partir d'aquest dimecres 29 de maig, a causa de les obres de la segona fase de remodelació de la plaça de la Sang. Només es permetrà l'accés a veïns i a turismes que vulguin accedir a l'aparcament del Pallol. La Guàrdia Urbana de Reus instal·larà panells indicatius en els carrers pròxims per avisar dels talls.

La segona fase d'obres consisteix en la reurbanització del tram del raval del Pallol i la instal·lació del mobiliari urbà. Finalitzada la segona fase s'obrirà la plaça al trànsit de vehicles.

Les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang culminaran la remodelació del Tomb de Ravals. A grans trets, la plaça passarà a ser un espai bàsicament per vianants; el carreró de la Puríssima Sang es converteix en un carrer a un sol nivell, amb prioritat pels vianants; i el carrer d'Arnavat i Vilaró amplia voreres i elimina tot l’aparcament actual.

L'execució de les obres té un pressupost d’adjudicació de 492.008,02 euros (IVA inclòs), i va a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA.

tracking