Diari Més

Entitats

Lluís Miquel Pérez, nou president del Centre de Lectura de Reus

La candidatura, que ha recollit el doble dels avals necessaris, és l’única que va presentar-se al procés

Lluís Miquel Pérez en una imatge d'arxiu pel centre de Reus.

Lluís Miquel Pérez, nou president del Centre de Lectura de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Miquel Pérez Segura, exalcalde socialista de la ciutat, va ser declarat president electe del Centre de Lectura de Reus ahir al vespre. Pérez va aconseguir reunir més del doble dels avals mínims requerits per a poder presentar candidatura, el mínim estava en 50, i a més, la seva va ser l’única que es va presentar per a optar a la presidència de l’entitat. Les eleccions havien de tenir lloc el pròxim 31 de maig però donat que tan sols s’ha presentat una candidatura no caldrà sotmetre-la a votació, seguint l’article 55.3 dels estatuts del Centre de Lectura.

Per tant, des d’ahir a les vuit del vespre, hora en què es va reunir la junta per decidir el futur president, Lluís Miquel Pérez és el nou mandatari del Centre de Lectura, encara que fins al juny, Jaume Massó seguirà sent el president en funcions. El mes que ve la junta es tornarà a reunir per a fer l’acte oficial del canvi de president.

Pérez és soci del Centre de Lectura des de l’any 1971 i ara vol «retornar tot el que m’ha aportat a mi», detalla el nou president. «Ara tinc més disponibilitat de temps i crec que és el moment de tornar al Centre de Lectura tot allò que em va donar a mi de jove, aquí vaig estudiar, fer amics i prendre consciència de ciutat», detalla Pérez.

«Em fa molta il·lusió, crec que amb la meva experiència, els meus contactes i la meva capacitat de gestió puc aportar moltes coses», argumenta content el nou president. Pérez ja pensa a dirigir el Centre de Lectura i té clar que el primer que farà és «perfilar una estratègia de futur».

«Hem d’avançar en prestació de serveis pels socis», desgrana Pérez i afegeix que «l’atenisme d’avui no es pot seguir els paràmetres d’actuació dels anys 80, hem d’adaptar-nos als nous temps i veure com comunicar per a captar més socis».

El futur president del Centre de Lectura vol captar a gent més jove que «tinguin ganes de gestió cultural, així és com vaig entrar jo», defensa. També referma que «el meu equip tindrà capacitat de gestió i apostarà per la transparència en tot el que fem perquè la gent ho pugui veure amb claredat, sense problemes». Aquest equip estarà format per Fina Masdéu Abril, Hèctor Fort Robert, Montserrat Amigó Pla, Josep Maria Farrés Ferraté i Carme Just Masdéu.

tracking