Diari Més

Successos

Intervinguts a Reus més de 800 coixins falsificats amb la imatge de Fortnite

La policia espanyola deté el responsable de l’empresa

Coixins falsificats intervinguts a Reus.

Coixins falsificats intervinguts a Reus.Policia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola ha intervingut a Reus més de 800 coixins falsificats amb la imatge corporativa del popular videojoc Fortnite. El material es trobava en una empresa del polígon industrial de la capital del Baix Camp. En l’operatiu s’ha detingut l’administrador únic de l’empresa inspeccionada, un home de nacionalitat espanyola de 63 anys, com a suposat autor d’un delicte contra la propietat industrial. La detenció s'emmarca en les operacions policials anomenades 'Paquete' i 'Forni', de lluita contra la pirateria. La investigació va arrencar a Màlaga on la Policia Local va decomissar una vintena de coixinets falsificats en una parada nadalenca.

La policia va intervenir coixins amb la imatge serigrafiada del Fortnite i que es tractaven d’imitacions. Els agents van identificar el comerciant que venia els productes al preu unitari de 10 euros -molt per sota del valor dels originals, segons informen fonts policials.

Un cop es va deixar a disposició de la policia espanyola, agents del cos van escoltar la declaració del comerciant -en qualitat d’investigat no detingut- i van procedir amb les diligències per esclarir els fets. Les indagacions els van conduir a l’empresa de Reus.

Des d’aquesta empresa haurien sortit la sèrie de productes intervinguts a la ciutat andalusa. Durant la inspecció a la nau, els investigadors van intervenir un total de 808 coixins falsificats i van detenir-ne el propietari per la seva suposada responsabilitat en un delicte contra la propietat intel·lectual.

La investigació l’han dut a terme conjuntament el Grup II de Delictes Econòmics de la Comissaria de Màlaga i el Grup II d’Investigacions Tecnològiques de la Prefectura Superior de Catalunya.

tracking