Diari Més

Cultura

Fito Luri inaugurarà la temporada de tardor del Teatre Bartrina

La programació començarà el 21 de setembre

Imatge de la roda de premsa de presentació de la temporada de tardor del Teatre Bartrina.

Imatge de la roda de premsa de presentació de la temporada de tardor del Teatre Bartrina.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus va aprovar ahir la programació per al nou trimestre de Tardor 2019, amb 4 concerts de música, 2 espectacles familiars, 8 muntatges de teatre i 2 festivals, el COS que es farà el mes d’octubre, i el Memorimage, al mes de novembre. A banda, també hi haurà les sessions habituals de Cine-club i d’altres activitats organitzades directament per altres entitats de la ciutat.

Aquest nou trimestre de programació començarà el dia 21 de setembre a les nou del vespre amb un concert del cantautor Fito Luri que presentarà Cru, el seu setè disc i finalitzarà el dia 26 de desembre amb el tradicional El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, interpretat per Josep Maria Puig i Baiget, amb música de Xavier Pié. En l’apartat musical, a banda del concert de Fito Luri, i d’un concert de la Camerata XXI Orquestra Ciutat de Reus per Nadal també actuaran Joan Isaac i Sílvia Comes, que homenatgen a Silvio Rodríguez; i un concert de Jabier Muguruza. Els dos espectacles familiars que es podran veure són Adéu Peter Pan, a càrrec de la companyia Festuc Teatre, i El secret de la Senyora Melody, amb la Camerata XXI Orquestra Ciutat de Reus i la narració de David Puertas. Ambdós espectacles recomanats, per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Respecte al teatre, es podran veure les obresClaudia, de la Companyia La Conquesta del Pol Sud, Celebraré mi muerte, a càrrec de Teatro del Barrio, Ovelles, de Carme Marfà i Yago Alonso, Una gossa en un descampat, de Clàudia Cedó, Qui ets?, un text de Màrius Serra, Vaselina, de Sergi Belbel i La dansa de la Venjança de Jordi Casanovas. Les entrades i els Packs Bartrina es posaran a la venda el dia 11 de juny i a partir del 21 de maig es podran renovar els abonaments de la temporada.

tracking