Diari Més

Els Catarres, Beth i Ana Belén actuaran al Festival FAR de Reus

La programació comença aquest cap de setmana amb la Música als Barris

El grup català presentarà seu nou àlbum 'Tots els meus principis'.

Els Catarres firmaran discos al Corte Inglès de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de les Arts de Reus FAR ja compta amb la nova programació per a aquest estiu 2019. Enguany se celebrarà la tercera edició d’aquest cicle, el qual gira entorn de la diversitat de disciplines artístiques, integració social i cultura per a tothom.

El primer dels programes que començarà aquest pròxim cap de setmana és la Música als Barris amb les actuacions del grup PeTaCa,Miracle Seguí,Alquimia Flamenco i la Banda Simfònica de Reus.

El FAR continuarà el dia 15 de juny, a la plaça de la Llibertat, amb un concert de gran format i adreçat a tot el públic amb els grups Buhos i Els Catarres. El concert, que tindrà entrada lliure i gratuïta, començarà a les 21:30 h.

Ana Belén i Beth

El diumenge 30 de juny, a les 21:00 h, a la plaça d’Anton Borrell hi haurà una actuació extraordinària, també de gran format, amb la reconeguda cantant Ana Belén. Les entrades d’aquest concert es posaran a la venda els propers dies a un preu que oscil·la entre els 45, 35 i 25 euros.

Finalment, hi haurà l’actuació de Beth a l’Institut Pere Mata, els dies 4 de juliol. Les entrades per a aquest concert costaran 25 euros i sortiran a la venda juntament amb les del concert d’Ana Belén.

tracking