Diari Més

Societat

Afectacions al trànsit aquest cap de setmana amb motiu de la cursa Polar Gran Fondo

A partir del dissabte, a les 12 hores, en determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles

Reus ha acollit la tercera edició de la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus, una marxa cicloturista que va néixer l'any 2014. L'acte ha comptat amb més de 6.300 participants, distribuits ente la modalitat Gran Fondo (189 km) i la Medio Fondo (97 km). La modalitat més llarga té un desnivell positiu de 3.200 metres, mentre que l'altre és de 1.600 metres.

Marxa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara-Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cursa cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara comportarà aquest cap de setmana afectacions al trànsit de diversos carrers de Reus. Des del servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus alerten que en diversos punts ja no es podrà estacionar a partir de dissabte al migdia.

La primera prova de la cursa s'iniciarà a les 07.15 hores del matí i sortirà del carrer Argentina (Edifici Tecnoparc) per seguir per l'avinguda de Bellissens, l'avinguda del President Macià, l'avinguda de Sant Bernat Calbó, l'avinguda dels Països Catalans i, finalment, agafarà l'avinguda de Falset en direcció a Maspujols. Les dues curses següents estan programades per les 8.15 h. i les 9 h..

Les afectacions podran tornar-se a produir a partir de les 12:15, quan es preveu l’arribada dels primers participants i fins a les 18.30 h. amb l’arribada esglaonada dels participants. Es produiran talls de trànsit totals o parcials al llarg de l’itinerari.

L'entrada dels participants de la Polar Gran Fondo La Mussara serà pel camí Vell de Reus a Valls i seguirà pel camí de Valls, l'avinguda de Marià Fortuny, l'avinguda de Tarragona i el carrer Argentina.

En determinats punts del recorregut estarà prohibit l'estacionament de vehicles entre les 12 h. del dissabte i les 20 h. del diumenge. El recorregut, les afectacions al trànsit i els itineraris alternatius estaran degudament senyalitzats amb panells informatius.

tracking