Diari Més

La plaça de la Sang s'obre al trànsit de manera provisional

Properament es farà la segona fase de les obres de reurbanització de l'espai

Foto de la plaça de la Sang reoberta al trànsit de manera provisional.

La plaça de la Sang s'obre al trànsit de manera provisionalAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha obert al trànsit de manera provisional la plaça de la Sang i el carrer d'Arnavat i Vilaró aquest dimecres, 15 de maig, a l’espera de l’inici de la segona fase de les obres de reurbanització. La Brigada Municipal va instal·lar ahir jardineres a la plaça per tal de separar l’espai per a cotxes del de vianants, que amb les obres s’han construït a un sol nivell. La circulació de vehicles a la plaça està limitat als veïns per accedir als aparcaments.

La segona fase consistirà en les obres de reurbanització del tram del raval del Pallol i de la instal·lació del mobiliari urbà. Quan finalitzi s'obrirà la plaça al trànsit de vehicles.

Les obres de reurbanització de l'entorn de la plaça de la Puríssima Sang culminaran la remodelació del Tomb de Ravals. A grans trets, la plaça de la Puríssima Sang passarà a ser un espai bàsicament per vianants; el carreró de la Puríssima Sang es converteirà en un carrer a un sol nivell, amb prioritat pels vianants; i el carrer d'Arnavat i Vilaró ampliarà voreres i eliminarà tot l’aparcament actual.

L'execució de les obres té un pressupost d’adjudicació de 492.008,02 euros (IVA inclòs), i va a càrrec de l’empresa Auxiliar de Firmes y Carreteras SA.

tracking