Diari Més

Societat

Un miler d'infants homenatgen a la ballarina Roseta Mauri amb una cantata

L’actual edició de «Fem Coral» ha culminat durant la tarda d'aquest dimarts al Pavelló Olímpic Municipal

En la cantata de 'Fem Coral' han participat alumnes de 24 escoles de Reus i de municipis propers.

Un miler d'infants homenatgen a la ballarina Roseta Mauri amb una cantataOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un miler de nens de24 escoles de Reus i diverses poblacions de les rodalies s'han reunit aquesta tarda al Pavelló Olímpic Municipalde Reus per celebrar la cantata del «Fem Coral». Enguany, l'edició s'ha dedicat a la ballarina Roseta Mauri i han interpretat cançons sobre dansa.

L'activitat, promoguda i organitzada per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, ha servit per posar en comú la tasca musical realitzada pels nens al llarg del curs.

Els infants han interpretat la cantatViatge a la dansaamb música i lletra de Martí Carreras Almar. En aquesta composició s'han repassat diferents moments de la vida de Roseta Mauri, la qual arribà a treballar a l’Òpera de Paris com a primera ballarina durant la segona meitat del segle XIX.

Els escolars han cantat quatre peces de la cantata i quatre més han estat interpretades per solistes de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura, sota la direcció de Raül Contreras. Al recital també hi han participat les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella, juntament amb la pianista Alba Solé. La direcció de la cantata ha anat a càrrec d’Antoni Colom.

tracking