Diari Més

Oci

La 4a Festa de les Flors recollirà fons per l'Associació Doctor Tosquelles

L’esdeveniment impulsat per l’AVV Amics del barri Fortuny tindrà lloc diumenge 19 de maig al barri Mare Molas de Reus

Algunes de les plantes que es van oferir en l'edició anterior.

La 4a Festa de les Flors recollirà fons per l'Associació Doctor TosquellesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns Amics del barri Fortuny, amb la col·laboració d’Ajuda’ns a Ajudar, organitza aquest proper 19 de maig, diumenge, la quarta edició de la seva Festa de lesFlors. La cita, que canvia cada any d’ubicació, tindrà lloc aquesta vegada a la plaça d’Antoni Pedrol i Rius, al barri Mare Molas. Enguany, es recaptaran fons per donar suport a l’activitat que realitza l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Doctor FrancescTosquelles.

El programa de la jornada s’inicia a les deu del matí amb una trobada de puntaires, que comptarà amb la mestressa puntaire Rosa Maria Colom. A la mateixa hora hi haurà una concentració de cotxes antics que es desplegarà al carrer de Xavier Gambús. Les Reusenques de Lletres donaran el tret de sortida oficial a la Festa de les Flors a dos quarts d’onze.

També hi haurà titelles, un vermut solidari, una plantada de gegants amb la Geganta Arlet i la presència del Lleó petit deReus, així com berenar i una funció de teatre satíric. Durant tot el dia, es vendran flors fetes per les dones del Taller de Plantes i Flors del Centre CívicMestral, el Centre Cívic Migjorn i Casal de la Gent Gran del barri Fortuny. Els fons que es puguin recollir a través de la venda d’aquestes flors aniran a parar a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Doctor FrancescTosquelles.

Un llarg historial solidari

Al 2018, la Festa de les Flors, que va celebrar-se al Mas Sabater, va recaptar uns 800 euros a través de la venda de les flors i plantes elaborades per a l'ocasió. La recaptació va anar destinadaa la Fundació Esclerosi Múltiple i a l'activitat que aquesta realitza. En la jornadaes va instal·lar, com a novetat, un piano que els assistents podien tocar. Un any abans, al 2017, la cita va programarvisites teatralitzades al roserar Joaquima Gallisà. I va recollir 1.100 euros per a l'Associació Aspercamp i la feina que duu a terme vinculada a la Síndromed’Asperger. En l’edició de la seva estrena, al 2016, la Festa de les Flors va aconseguir uns 1.000 euros per donar suport a la causa de l'Associació d'Hemiparèsia Infantil.

tracking