Diari Més

Ara Reus ajudarà el comerç de la ciutat amb una plataforma 'on-line'

També planteja reduir costos durant el Nadal

Vázquez i Rubio davant el Mercat Central, ahir al matí.

Ara Reus ajudarà el comerç de la ciutat amb una plataforma 'on-line'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara Reus planteja un espai on-line per als comerciants per vendre els seus productes per internet. Aquesta és una de les tres propostes que el grup municipalista va presentar ahir al matí. El cap de llista de la formació política, Dani Rubio, detallava que «el comerç de la ciutat mou 400 milions d’euros l’any i més de 3.500 llocs de treball, per això no el podem perdre ni deixar escapar». Per seguir donant suport al comerç local, Ara Reus ja ha mantingut diverses converses amb el Tomb de Reus que «ens han mostrat la seva voluntat d’obrir una plataforma on-line», remarcava Rubio i afegia que «hem traçat les primeres línies i tenim clar que l’Ajuntament ha de finançar la programació de les pàgines web però també posar professionals a l’abast dels botiguers per a poder tenir uns establiments on-line ben organitzats».

Una altra de les propostes que va detallar Rubio ahir tracta sobre la campanya de Nadal. Actualment, els botiguers es fan càrrec del 70% del cost de la llum ornamental d’aquestes dates i el consistori del 30% restant però Ara Reus proposa que el finançament passi a ser a parts iguals, és a dir, que el comerç pagui el 50% i l’Ajuntament l’altra meitat.

La tercera proposta que van comentar ahir és crear el Mediterranean Shopping Day promovent línies d’autobús perquè els turistes del voltant vinguin a comprar a la ciutat. Finalment, Rubio proposa que el Mercat Central tingui un dia cultural al mes amb música al seu interior per a revitalitzar aquest espai comercial i crear una taula de treball amb els marxants.

tracking