Diari Més

Cultura

Tretze espais culturals amplien el seu horari per celebrar la Nit dels Museus a Reus

Per al 18 de maig, s'han porgramat diverses activitats i visites nocturnes a diferents espais patrimonials de la ciutat

Presentació del programa d'actes de la Nit dels Museus.

Tretze espais culturals amplien el seu horari per celebrar la Nit dels Museus a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus celebrarà el proper 18 de maiga Nit dels Museus i del Patrimoni. Per aquest dia, untotal de 13 espais culturals i patrimonials obriran les seves portes de manera extraordinària.

Per al Dia Internacional dels Museus, s'ha preparat un extens programa d’activitats i visites nocturnes a diferents espais patrimonials de la ciutat, es proposa obrir aquests equipaments, de manera gratuïta (i en alguns casos amb reserva prèvia) més enllà del seu horari habitual.

Aquesta experiència inclou enguany diversos actes que tenen la dansa com a fil conductor amb motiu de la celebració a Reus de l’Any Roseta Mauri.

Així, els ciutadans podran visitar el Museu de la plaça de la Llibertat, el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca, el refugi antiaeri de la Patacada, el Gaudí Centre, el Saló de Plens municipal, la Biblioteca Central Xavier Amorós, el Centre de Lectura i el Teatre Bartrina, el Campanar de la Prioral de Sant Pere, el Palau Bofarull i el Teatre Fortuny en un horari no habitual.

Com a novetat, a la llista d’espais s’hi incorporen el Centre de la Imatge Mas Iglesias i l’Estació Enològica, La Casa del Vi i el Vermuti el Jardí de la Casa Rull.

tracking