Diari Més

Mor l'home que va rebre una ganivetada al barri del Greco de Reus

Els Mossos d'Esquadra han detingut al seu domicili el presumpte autor dels fets, un home de 27 anys i de nacionalitat guineana

Imatge del carrer Benidorm on han tingut lloc els fets.

Incident a Reus amb un ferit traslladat a l'hospitalFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que va rebre una ganivetada a l'abdomen el vespre d'ahir diumenge al barri del Greco de Reus ha perdut la vida després d'ingressar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'agressió, el qual va ser identificat ahir a la nit i s'ha pogut arrestar al seu domicili.

Els fets es van produir a les 19.17h d'ahir diumenge al mig del carrer Benidorm de la ciutat. Un homeque seria d'origen magrebí va resultar ferit per arma blanca a l'abdomen i els sanitaris del SEM el van traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Finalment, la ferida ha acabat sent mortal i l'home ha perdut la vida quan estava ingressat al centre sanitari.

Unitats deMossos, Guàrdia Urbana, SEM i ARRO es van traslladar al lloc dels fets, que van aixecar l'expectació dels veïns de la zona, i van identificar el presumpte agressor. L'home, un noi de 27 anys i nacionalitat guineana, ha estat detingut al seu domicili.

La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort de la víctima de l'agressió amb arma blanca.

tracking