Diari Més

Debat dels caps de llista de Reus organitzat per Diari Més, LaNova Ràdio i ReusDigital.cat

El debat se celebrarà dijous 16 de maig, a la sala Santa Llúcia, a partir de les 19.00 h

Rubio, Llauradó, García, Pellicer, Llorens, Martín i Domènech, candidats dels 7 amb representació.

Rubio, Llauradó, García, Pellicer, Llorens, Martín i Domènech, candidats dels 7 amb representació.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dijous vinent es realitzarà l'únic debat que comptarà amb la participació de tots els caps de llista de les formacions que actualment tenen representació a l'Ajuntament de Reus.

Organitzat pel Diari Més, conjuntament ambLaNovaRàdio iReusDigital.cat, el debat se celebrarà a la Santa Llúcia, al Raval Robuster, 34, el 16 de maig a partir de les 19.00 hores i es preveu una durada de dues hores. El periodista reusenc Josep MariaAriasserà l'encarregat de moderar l'acte.

Així, en el debat es confrontaran les propostes de Carles Pellicer de Junts x Reus, MartaLlorensde la CUP,DéboraGarcíade Ciutadans, AndreuMartíndel PSC, NoemíLlauradód'ERC, SebastiàDomènechdel PP i DanielRubiod'Ara Reus.

A la part final de l'acte està previst que representants de diferents sectors socials de la ciutat formularan preguntes als candidats, i s'obrirà un breu torn de preguntes entre els assistents.

D'altra banda, el debat es podrà seguir també en directe a través deLaNovaRàdio de Reus, i en vídeo a través d'streaming. Tota la informació sobre el desenvolupament de l'acte quedarà recollit a l'edició de divendres del Diari Més.

tracking