Diari Més

Societat

Més d'un miler de nens interpretaran una cantata dedicada a la ballarina Roseta Mauri

L’actuació es farà el 14 de maig, a les 17.30 hores, al Pavelló Olímpic Municipal

Imatge d'arxiu de Fem Coral 2018.

Més d'un miler de nens interpretaran una cantata dedicada a la ballarina Roseta MauriCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició de Fem Coral culminarà el proper dimarts 14 de maig amb la cantanta dels escolars de Reus dedicaran a la ballarina Roseta Mauri. L'actuació tindrà llocal Pavelló Olímpic Municipal a les 17.30 hores i hi participaran 1.135 nens de les escoles reusences i de diverses poblacions de les rodalies. L'activitat, promoguda i organitzada per la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística, s'emmarca dintre de l’Any Roseta Mauri Reus 2019.

Com a petit homenatge, els escolars interpretaran la cantata Viatge a la dansa, amb música i lletra de Martí Carreras Almar. En ella es repassen diferents moments de la vida de Roseta Mauri, la qual arribà a ser-hi a l’Òpera de Paris com a primera ballarina, durant la segona meitat del segle XIX.

Els escolars interpretaran quatre peces de la cantata i quatre més seran interpretades per solistes de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura, amb direcció de Raül Contreras. Al recital també hi participaran les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella, juntament amb la pianista Alba Solé. La direcció de la cantata correrà a càrrec d’Antoni Colom.

tracking