Diari Més

Ja es coneixen els grups finalistes del Reussona 2019

Les formacions que actuaran el 21 de juny a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere són Lobster, Stone Vibe i Terra Ferma

Imatge del grup Terra Ferma.

Imatge del grup Terra Ferma.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lobster, Stone Vibe i Terra Ferma són els tres grups finalistes del Concurs de Música Jove Reussona 2019. Aquestes bandes s’han escollit d’un total de nou que s’han presentat en la 21a edició del certamen. Els escollits pel jurat del Concurs han estat Stone Vibe i Terra Ferma, mentre que Lobster ha estat el triat a través de la votació popular. Els tres finalistes actuaran el 21 de juny a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere.

En l’edició d’enguany, la formació guanyadora s’endurà 1.500 euros, mentre que els grups que quedin en segon i tercer lloc obtindran 900 i 600 euros respectivament. Hi haurà una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup que tingui una mitjana d’edat dels seus integrats no superior a 21 anys. També es preveu una altra menció especial de 200 euros per al millor grup que presenti totes les seves cançons en català. Els premiats es donaran a conèixer al concert de la final que es celebrarà el mateix 21 de juny.

Reussona és un concurs convocat per la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través dels Serveis de Joventut, que està orientat a la promoció de noves propostes sorgides del jovent del Camp de Tarragona i Terres del Ebre. En aquesta edició tots els participants han estat del Baix Camp.

Imatge del grup Lobster.

Imatge del grup Lobster.Cedida

Imatge del grup Stone Vibe.

Ja es coneixen els grups finalistes del Reussona 2019Cedida

tracking