Diari Més

Policial

La Guàrdia Urbana de Reus segueix lluitant contra l'incivisme i el consum d'alcohol al carrer

El cos policial ha aixecat 392 actes en els quatre primers mesos d'enguany

Foto d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus segueix lluitant contra l'incivisme i el consum d'alcohol al carrerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus encadena dos mesos consecutius amb xifres rècord en relació a la pressió policial contra l’incivisme i el consum d’alcohol a la via pública. Els agents hantancat en el que portem d'any un total de 392, unes 209 més que el 2018 en el mateix període (392).

El consum d’alcohol a la via pública és un fet incívic vinculat a l’oci nocturn, com també ho és el miccionar a la via pública. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana ha aixecat el passat mes d’abril 91 actes per aquesta qüestió, que fan un total de 331 en el que portem d'any. Consumir alcohol i miccionar a la via pública són els dos fets incívics més denunciats per la Guàrdia Urbana.

La Guàrdia Urbana ha fet campanyes per sensibilitzar els clients dels locals d'oci nocturn que determinades conductes poden causar molèsties als veïns, i que no es pot utilitzar la via pública per a la festa. Igualment, es fan reunions amb els propietaris dels locals que presenten algun tipus de problemàtica i s'informa als seus responsables de les mesures que han de prendre per evitar molèsties, aldarulls i actes incívics, tant als locals com al seu entorn.

L'any 2018 es van aixecar 2.453 actes contra actituds incíviques, sent el consum d’alcohol a la via pública (858) i les miccions (756) les conductes més denunciades per la Guàrdia Urbana.

tracking