Diari Més

Societat

FiraReus tanca un cap de setmana dedicat als aficionats a les motos

En aquesta 13a edició del Saló han participat 26 expositors amb un total de 50 marques

Imatge del Saló de la Moto.

FiraReus tanca un cap de setmana dedicat als aficionats a les motosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de la Moto, la fira de referència dels aficionats a les motos de la demarcació de Tarragona, tancarà diumenge a les nou del vespre un cap de setmana d’activitats i contactes comercials. Al saló s’han pogut veure fins a 500 motos exposades, moltes de les quals són les darreres novetats de les marques presents a la fira. En aquesta 13a edició del Saló han participat 26 expositors amb un total de 50 marques representades.

El president del Comitè Executiu Isaac Sanromà, ha assegurat que «el Saló de la Moto és un certamen de cita obligada pels aficionats a les dues rodes, que troben a firaReus totes les novetats i un gran aparador de marques i models».

El Saló de la Moto s’ha consolidat com un certamen de referència del sector que es realitza en una bona època de l’any pel que fa a les matriculacions. Per això, és també una ocasió excel·lent per conèixer les últimes novetats del sector de les dues rodes.

La superfície ocupada pel Saló de la Moto ha estat d’11.000 m2, repartits entre 6.500 m2 de recinte firal (on hi haurà la zona expositiva i la trobada Custom Sunday que organitzen els Amics de la Moto) i els més de 4.000 metres quadrats de l’Auditori Exterior de firaReus, on s’ha realitzat la zona de de motos que hi haurà a l’auditori exterior.

El cap de setmana vinent firaReus reprèn l’activitat relacionada amb el sector del motor amb la fira Autoprimavera que es farà els dies 10 (tarda), 11 i 12 de maig i que té entrada gratuïta.

tracking