Diari Més

Oci

Es fa realitat la millora de la senyalització dels camins del terme municipal de Reus

En total s’han instal·lat 56 banderoles noves i 17 cartelleres de gran format

Imatge d'un dels cartells.

Es fa realitat la millora de la senyalització dels camins del terme municipal de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millora de la senyalització dels camins del terme municipal i dels seus enllaços, un dels projectes guanyadors del procés de Pressupostos participatius 2018, s’ha fet realitat durant les darreres setmanes. En total s’han instal·lat 56 banderoles noves (que s'han sumat a les ja existents fins a un nombre de 341) i 17 cartelleres de gran format ubicades estratègicament al llarg dels diferents recorreguts que conformen la xarxa de camins del municipi.

Un dels principals objectius d’aquest projecte aprovat en el marc de la primera edició dels Pressupostos participatius (amb un pressupost de 20.000 euros) era millorar el coneixement de la xarxa de camins i facilitar a la ciutadania la seva introducció en les diferents rutes que ofereixen els camins. Per aquest motiu es van dissenyar, produir i instal·lar unes cartelleres on s’hi reprodueix el plànol de camins del terme amb les rutes proposades, també itineraris Gran Recorregut (GR) i Petit Recorregut (PR) que passen pel terme, reproduïts sobre una fotografia aèria.

Xarxa Rutes Reus

En aquest sentit, les cartelleres també situen els camins en el context de la xarxa d’itineraris Rutes Reus, que s’ha desenvolupat durant els darrers anys dins un projecte transversal de l’Ajuntament de Reus que ha implicat diferents regidories i que combina el coneixement de l’entorn amb l’exercici físic i la salut.

De forma paral·lela, el mes de desembre de 2018 es va posar a la venda la guia de camins Rutes per Reus i el seu entorn, on s’inclouen diferents itineraris i passejades, tant íntegrament dins el terme com rutes que van més enllà del terme de Reus però amb sortida i arribada a Reus.

tracking