Diari Més

Formació

Reus acollirà la fira d'FP del Camp de Tarragona

Aquesta edició comptarà amb 41 expositors i s’espera poder arribar a les 1500 visites

Imatge del cartell de la fira Camins d'FP.

Reus acull la fira d'FP del Camp de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus serà de nou la seu de la fira Camins d’FP, que se celebrarà els dies 8 i 9 de maig a les instal·lacions de firaReus. Aquí es concentrarà tota l’oferta de formació professional i de certificats de professionalitat del Camp de Tarragona.

La fira, que enguany s’impulsa des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus i des de Mas Carandell, és organitzada un any més conjuntament amb Tarragona Impulsa, Vallsgenera, Concactiva, l’Eina del Vendrell, els ajuntaments de Tarragona, El Vendrell, Valls, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Diputació de Tarragona, els Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Direcció provincial del Servicio Público de Empleo Estatal.

L’esdeveniment és d’entrada lliure i té per objectiu mostrar el potencial i la qualitat de l’oferta de formació professional té al Camp, i s’adreça a estudiants, famílies, centres de formació, persones treballadores en actiu i en atur, professionals i organitzacions del territori. En aquesta edició es comptarà amb 41 expositors i s’espera poder arribar a les 1500 visites en els dos dies de durada, en un horari de 9 a 18h el dimecres dia 8 i de 9 a 15h el dijous dia 9 de maig.

tracking