Diari Més

Religió

La mesquita de Reus farà l'acte del trencament del dejuni del Ramadà al barri Fortuny

La plaça Gabriel Ferrater és el lloc escollit per celebrar el tercer 'iftar' públic que organitza l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca

Membres de l'Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca y la Associació Cultural Islàmica dels Musulmans del Magreb reunits amb tècnics de l'Ajuntament per preparar l''iftar'.

La mesquita de Reus farà l'acte del trencament del dejuni del Ramadà al barri FortunyMezquita Reus TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mesquita As-Sunnah de Reus celebrarà enguanyl'acte del trencament del dejuni del Ramadà, anomenat iftar, al barri Fortuny. En concret, l'esdeveniment tindrà lloc a la plaça Gabriel Ferrater el proper 15 de maig.

Aquest serà el tercer iftar públic que organitza l'Associació dels Musulmans de Reus i Comarca, que aquest divendres s'ha reunit junt ala Associació Cultural Islàmica dels Musulmans del Magreb amb tècnics de l'Ajuntament de Reus per preparar l'esdeveniment. El primer es va realitzar el 2017 a Horts de Miró, mentre el del 2018 va tenir lloc al barri Gaudí.

En els actes dels dos anys anteriors, una vuitantena de persones van seure a la taula per degustar un menúformatperunasopaharira,elsdolçostípics de Ramadàshebakia, dàtils,pizzacasolana i creps farcits depollastre i de carn picada. Enguany ho tornaran a fer a la plaça Gabriel Ferrater.

tracking