Diari Més

'A peu de carrer' tanca amb 140 visites de proximitat als barris i 600 incidències ateses

Destaquen les que tenen a veure amb pintades i les relacionades amb la senyalització viària

Carles Pellcier durant la seva visita al barri Juroca.

'A peu de carrer' tanca amb 140 visites de proximitat als barris i 600 incidències atesesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa de proximitat de l'Ajuntament de Reus 'A peu de carrer' ha finalitzat amb141 visites a tots els barris de la ciutat. L'alcalde Carles Pellicer ha acudit als barrisacompanyat dels representants de les associacions de veïns i del regidor de Via Pública per parlar amb els veïns de les reivindicacions, mancances, millores i possibles noves inversions.

En aquest sentit, l’alcalde ha recollit un total de 574 incidències directament dels veïns, principalment relacionades amb la via pública. Per departaments, la regidoria de Via Pública és la que ha gestionat el gruix de les incidències recollides (458), seguida de la Regidoria de Seguretat (66) i la de Medi Ambient (31).

Per tipologia d’incidències, destaquen les que tenen a veure amb pintades (110), seguides de qüestions relacionades amb la senyalització viària (94), el mobiliari urbà (88), voreres en mal estat (65), paviments en mal estat (26) i jardineria (26). La llista de tipologies que no arriben a les 10 incidències registrades tenen a veure amb qüestions com la neteja, l’enllumenat, els jocs infantils, les papereres o les zones verdes, entre altres.

El programa de visites als barris té el doble objectiu de recollir les reivindicacions veïnals i d’escoltar l’opinió de la ciutadania sobre qüestions que afecten els barris. Per aquest motiu, en algunes visites no s’han recollit incidències sinó que s’ha obert un diàleg entre l’alcalde i els representants veïnals sobre qüestions com la seguretat, l’habitatge o la cultura als barris, entre altres.

tracking