Diari Més

Ara Reus es perfila com «l'únic partit 100% municipalista i reusenc»

L'alcaldable Dani Rubio afronta el 26-M amb una llista «plural, transversal i guanyadora»

Rubio, al centre, amb els integrants de la seva candidatura per a les eleccions.

Rubio, al centre, amb els integrants de la seva candidatura per a les eleccions.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara Reus ha presentat avui dimecres, de manera pública des de la plaça del Mercadal, els integrants de la seva llista «plural, guanyadora, transversal i que aplega diferents sensibilitats i col·lectius» per al 26-M. L'alcaldable de la formació, Dani Rubio, ha recordat que el que ell lidera és «l'únic partit 100% municipalista i 100% reusenc», i també «el que representa exactament què és aquesta ciutat». La llista inclou docents, membres de les entitats culturals i festives, representants veïnals, treballadors del Sant Joan de Reus, empresaris i comerciants, entre altres.

Tal com el mateix partit ja va anunciar setmanes enrere, l'advocada Dolors Vázquez anirà de 2 i l'actual regidor d'Esports, Jordi Cervera, serà tercer. Pel que fa a la resta de la candidatura, només tres persones que van ocupar els primers llocs repeteixen respecte a les eleccions municipals de l'any 2015: el botiguer del Mercat Pere Margalef; Mary Argüelles, vinculada a serveis socials; i Antonio Gesalí, fundador de l'Associació de Veïns El Carrilet. Rubio destaca, en aquest sentit, que «ens van demanar que hi hagués més persones que representessin diferents àmbits de la societat, i així ho hem fet».

La quarta a la llista d'Ara Reus és Paula Modol, professora del Pare Manyanet; Mustapha El Aad-dam, que forma part del cos de la Guàrdia Urbana, anirà de 5; la presidenta de l'Associació de Veïns del barri Fortuny, Cori Balanyà, ocuparà la sisena posició i Ramon Palmerín, president de l'Associació de Veïns del Santuari de Misericòrdia, serà setè. Mary Argüelles és la 8 i el director de l'Escola Els Ganxets, Carles Macaya, ocuparà el novè lloc, mentre que Verónica Trevejo, vinculada a l'àmbit dels esports, és la 10. A la candidatura hi són també Josep Lluís Rius, de la colla del Lleó; Xavi Gesalí, de la colla dels Gegants de Reus; José Luis Latorre, membre de la Banda de Cornetes i Tambors de Misericòrdia; o Susana Infantes, de l'associació Yo ayudo o necesito Reus.

Empresa, cultura i educació

«Som un partit nou, que té molta il·lusió i experiència, i portem la millor llista», ha afegit l'alcaldable d'Ara Reus, que ha apuntat, respecte al 26-M, que «els impostos que paguem s'apleguen a Reus i cal analitzar qui ha pensat més en el ciutadà». Rubio, que ha destacat la feina feta en el darrer mandat des de les regidories que ha copat la formació –Medi Ambient i Ocupació i Esports–, ha cedit la paraula a altres membres de la candidatura. Així, Joan Ovejo –suplent– ha apuntat que «les empreses busquen clients i Reus en té» i ha dit que «necessitem una activació empresarial». Rius va ha subratllat que «necessitem que la cultura arribi a tothom» i Modol ha proposat «que els nens siguin protagonistes del seu aprenentatge».

tracking