Diari Més

Entre Veïns proposa comunicar els barris amb passejos per a vianants

El partit de Reus promet actuar amb «contundència» en les ocupacions incíviques

L'alcaldable Valentín Rodríguez, a l'esquerra de la imatge.

L'alcaldable Valentín Rodríguez, a l'esquerra de la imatge.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit Entre Veïns de Reus ha donat a conèixer ahir la seva aposta per «un urbanisme social, sostenible i eficient» que es concreta en un seguit de propostes vinculades a «l'habitatge, la planificació urbanística i la supressió de les barreres arquitectòniques existents». La formació, que s'estrenarà a les urnes el 26-M, veu «prioritari tenir un disseny de ciutat on l'oferta de benestar pels seus habitants combini amb èxit tots els interessos implicats fent un entorn sostenible i equilibrat».

En el capítol d'habitatge, tal com detalla l'alcaldable Valentín Rodríguez, Entre Veïns planteja «donar suport a les comunitats de propietaris i treballar en la renovació del parc d'edificis». També «actuar immediatament per prevenir les ocupacions il·legals, actuant amb contundència en els casos que impliquin una alteració de la convivència». Entre Veïns promet «tolerància zero amb els pisos buits dels bancs ocupats per incívics i que causen perjudicis a les comunitats».

Pel que fa a la planificació urbanística el partit considera «fonamental» la creació de zones verdes i, en especial, «un gran parc a la zona de Ponent que integri els barris Sol i Vista, Immaculada i Blancafort». Entre Veïns vol un pla de xoc per impulsar el comerç de barri i traslladar la instal·lació de grans superfícies a punts com el Tecnoparc. I apunta la necessitat de «comunicar els barris mitjançant passejos per a vianants, com ara l'accés al barri Gaudí, Mas Pellicer i Mas Carpa, i la transformació de vies ràpides, com la carretera de Tarragona, en vies autènticament urbanes».

tracking